TV & Audio

TV diensten
Anker

[]

TV diensten

Drempellevering TV

Levering op afspraak, begane grond achter de eerste deur

Installatie TV < € 999

We leveren aan huis op afspraak en plaatsen je toestel. We sluiten je toestel aan op het elektriciteitsnet en doen andere noodzakelijke aansluitingen. Vervolgens stellen we het toestel in dienst.

Hierna starten we het installatiemenu en plaatsen we de meegeleverde batterijen in de afstandsbediening. We sluiten de coaxkabel en de HDMI kabel aan op de digibox of digicorder (HDMI kabel niet inbegrepen). We nemen indien gewenst je oud toestel mee.

De originele verpakking houd je bij zolang je toestel onder waarborg is. Werken op maat zijn niet inbegrepen. Deze plaatsing duurt maximum 20 minuten

Installatie TV > € 999

We leveren aan huis op afspraak en plaatsen je toestel. We sluiten je toestel aan op het elektriciteitsnet en doen andere noodzakelijke aansluitingen. Vervolgens stellen we het toestel in dienst.

Hierna starten we het installatiemenu en plaatsen we de meegeleverde batterijen in de afstandsbediening. We sluiten de coaxkabel en de HDMI kabel aan op de digibox of digicorder (HDMI kabel niet inbegrepen). We nemen indien gewenst je oud toestel mee.

De originele verpakking houd je bij zolang je toestel onder waarborg is. Werken op maat zijn niet inbegrepen. Deze plaatsing duurt maximum 20 minuten

Full service installatie TV

We leveren op afspraak, installeren, nemen karton en plastic en uw oud toestel indien gewenst mee. Daarenboven leveren we volgende extra diensten:

+ We sluiten bestaande of nieuwe randapparatuur van uw keuze aan (digibox, digicorder, DVD-speler, ...).

+ We sluiten de televisie aan op het internet (LAN of Wi-Fi). De juiste netwerksleutel (WIFI code) ligt klaar en het internet werkt.

+ We configureren 1 PC, laptop, tablet of smartphone.

Werken op maat zijn niet inbegrepen. Deze installatie duurt maximum 45 minuten.

Installatie muurbeugel

We installeren je muurbeugel. De muurbeugel is afzonderlijk aan te kopen. De duur van de installatie hangt af van het type beugel.

Werken op maat TV

Je vakman kan alle aanpassingswerken probleemloos in regie uitvoeren. We denken o.a. aan volgende zaken: netwerkuitbreiding, kabels trekken, …

Anker

[]

Audio diensten

Drempellevering multiroom

Levering op afspraak, begane grond achter de eerste deur

Full service inst. multiroom

We leveren aan huis op afspraak. We sluiten je multiroomsysteem (maximum 2 units) aan op het elektriciteitsnet. We maken connectie met het internetnetwerk. Leg alvast je Wi-Fi code klaar. We downloaden de controller App en voltooien de installatie.

Opgeruimd staat netjes. Wij nemen indien gewenst je oude toestel mee en ook alle verpakkingsmateriaal, zoals isomo, plastic en karton. Jouw vakman legt je vervolgens de essentiële functies van je toestel uit. Na zijn vertrek kan je zo aan de slag. Werken op maat zijn niet inbegrepen. Deze full-service installatie duurt maximum 45 minuten.

Werken op maat multiroom

Je vakman kan alle aanpassingswerken probleemloos in regie uitvoeren.

Anker

[]

Heb je een nieuwe TV gekocht maar heb je hem nog niet ontvangen? Vraag jouw vakman dan naar een vervangtoestel!

Indien er geen (grote) lift aanwezig is in het gebouw, kan een ladderlift of een extra persoon nodig zijn voor een levering op een verdieping.

Anker

[]